zondag 18 oktober 2009

Herfstrit 17-10-2009





Hier wat foto's van de rit gisteren.
Zaterdag om 07.40u vertrokken, (bij Ursem begon het flink te regenen met een lekker koud windje dus dat was niet echt lekker) want we zouden om 08.15u bij Kees zijn en dan na aankomst van Wim naar Yvonne gaan. Maar Wim kwam niet, andere drukte en na een lekker bakje thee om ongeveer 08.45u vertrokken. Om ongeveer 09.30u aangekomen bij Yvonne.
Hier een geweldig ontvangst met koffie of thee en lekkers erbij.
uit eindelijk paste het aantal personen bijna niet meer in de keuken.

Om ± 10.00u gingen we op pad met 7 velomobielen en 5 open ligfietsers

Het werd een mooie rit door de duinen en langs de zee over de hondsbosche zeewering lekker blassen voor de wind met 45-50km/uur met een flinke zijwind geweldig.
het werd later nog even guur met een harde wind en een regen bui, dit was vooral voor de open liggers niet echt aangenaam, vooral als je thuis een velomobiel heb zul je daar wel met heimwee aan denken.
Later kwam gelukkig het zonnetje weer al bleef het wel behoorlijk waaien.

Alleen onze gastvrouw was zo ongelukkig om een lekke band op te lopen en wij maar denken dat ze Astra aan het uitlaten was.

Nadat we terug waren bij Yvonne nog even lekker koffie of thee met een koekje en gezellig nagepraat.
Hierna weer op huis aan en vandaag 120km gereden.

Katinka en Ron

2 opmerkingen:

  1. langs de zee hadden jullie met de Quest goed hard kunnen rijden! zelfs ik reed met de nazca ruim 40 km/h, met de Quest had je makkelijk over de 50 kunnen gaan....speedy ron en katinka:P

    groetjes marcel,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ron en Katinka, geef me je mail-adres en ik zal uitgebreid proberen uit te leggen hoe ik dat doe, reageer op peko@quicknet.nl

    gr.Pé

    BeantwoordenVerwijderen