vrijdag 2 oktober 2009

Ritje Dronten voor de krakende fiets van Katinka

Hallo allemaal,

Wij zijn vandaag naar dronten afgereisd om de fiets van Katinka na te laten kijken.

Het bleek allemaal mee te vallen, een moer waar de lagers meevast zitten zat ietsjes los en is vast gezet en het gekraak is weg. Na nog een lekker bakje thee en koekje weer op pad.
En thuis gekomen weer 160km in de benen, al viel het nog niet echt mee op een dag.
S'morgens om 7.30u in de regen vertrokken en eindelijk bij lelystad ( leuke stad om de weg te zoeken als fietser, wordt lekker aangegeven of afgesloten) werd het wat droger met af en toe nog wat regen.

De terug weg was ook weer regen en als je denkt ik haal de kap er af want het is droog, ja dan gaat het natuurlijk gelijk weer plenzen, terug maar weer langs de gewone weg naar lelystad en IPV langs de Marina het voet/bospad gepakt en kwamen zo bij het golfresort uit en konden daar het fietspad op de dijk weer pakken. bij het restaurant op de dijk nog wat gegeten en later bij Enkhuizen eerst de omleiding gevolgt maar daarna binnendoor gereden over de Wijzend en door Ooster- en Blokker en om 17.30u weer thuis.

Ron&Katinka

1 opmerking:

  1. Hallo Ron en Katinka,
    Door of beter gezegd langs Lelystad is een fluitje van een cent, echt waar ik heb in maart van dit jaar het kaartje in mijn blog nog een keer toegevoegd, kijk eventueel via Google naar: "Fietsen door of langs Lelystad naar Dronten" en je ziet meteen hoe simpel het is.

    gr.Pé Koomen

    BeantwoordenVerwijderen